Nødvendigt tilbehør til hobbyskuret

Er du i gang med at udforme dit hobbyskur, din snittehule, dit krealager? Hvad end du ynder at kalde det, er der bestemt nogle ting, som er gode at have med i tankerne, og som måske lige kan glippe lidt i planlægningen! Her får du i hvert fald tre af disse, som springbræt til at indrette hobbyskuret!

Skraldespand

Hvad end du sidder og makker med perler og smykker eller pistoler og rifler, er en skraldespand helt essentiel. Man har altid brug for at kunne komme af med skrald, og der findes ikke noget mere træls, end ikke at vide hvor man skal gøre af noget, som bare skal ud. En skraldespand er især en af de ting, som godt kan gå i forglemmeren, og som er uhyre træls at stå uden i situationen!

Værktøjskasse eller -skuffe

Lige meget hvilken hobby man har sig, så følger der noget værktøj med af en art. Det kan både være i meget stor og meget lille skala, og der skal naturligvis tilpasses organiseringsmuligheder efter hvad det er. Har man påbegyndt sin hobby omkring læderarbejde, vil der komme en hel masse små dipidutter og værktøj i forskellig art, som er både dyrt og træls at miste. Her kræves der måske en mindre værktøjskasse, med en masse små rum i. Er man mere til motorsavskunst, hvor der udskæres med motorsav, er der nok tale om en lidt større kasse eller opbevaringsmulighed!

Ordentlig belysning

Det vigtigste når man indretter sit hobbyskur eller sit krealager er at der er ordentlig belysning. Om man er udenfor eller indenfor er ligegyldigt. Der skal være rigeligt med lys, tilpasset den hobby man færdes i. Sidder man og nørkler med små smykker og skal bøje metal, handler det måske om en skarp bordlampe, der kan drejes og trækkes efter behov. Arbejder man i et skur, er der måske tale om kraftigt ovenlys i stedet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button