Om Air-Target.dk

Air-target.dk er hjemmesiden hvor du kan få inspiration samt den nødvendige viden om det luftvåben du gerne vil købe. Jeg sammenligner de forskellige versioner, mærker samt kvalitet af dem så du er bedre rustet til at erhverve dig det luftvåben du fortjener. Hjemmesiden bliver løbende opdateret med nyt viden i form af nye artikler spækket med kvalitets information du har brug for.

Hvorfor en hjemmeside om luftvåben?

Det kunne måske undre nogen hvorfor jeg hoppede på ideen om at lave en hjemmeside der omhandler luftvåben. Det er der nemlig en helt bestem grund til. Personligt synes jeg ikke der findes en hjemmeside der dække det hele om emnet luftvåben og det er her jeg og denne hjemmeside kommer ind. Mit mål er kunne levere kvalitets information til dem der måtte være interesseret i det.

Ja indrømmer gerne at der findes flere forskellige hjemmesider der omhandler samme emne. De har dog en ting tilfælles og det er at de mangler kvalitet. Kvantitet er der masser af ja, men det halter på fronten når det kommer til kvalitet. Og det er her jeg kommer ind, jeg håber at kunne gøre det bedre end de andre sider der findes derude. Om det lykkes mig ved jeg ikke, det vil tiden vise.

Det jeg kommer til at fokusere mest på er selve standarden af artiklerne og den information jeg kommer til at levere gennem denne hjemmeside. Jeg vil arbejde ihærdigt på at kunne give dig bedst mulig oplevelse så du uden tvivl og spørgsmål vil kunne skaffe dig det luftvåben der passer din behov.

Artiklerne om de forskellige luftvåben kommer til at indeholder følgende:

 • Billeder – Et billede siger mere end tusinde ord, hedder ordsproget og der er noget ved det. Det mest kedeligste er nok at købe et produkt når man ikke ved hvordan det ser ud. Derfor er en af mine vigtigste punkter at have billeder af de produkter der bliver testet og skrevet om.
 • Grundig beskrivelse – Noget som jeg har bemærket er at vi godt kan lide information om produktet før vi køber det. Vi skal være helt sikker på at produktet er i orden og derfor skal der kvalitetstekst til.
 • Specifikationer – Noget som vi også går meget op i er selve specifikationerne af produktet vi skal til at købe.
 • Video – Hvis det er muligt vil jeg også tilføje en video af selve produktet, dette er kun hvis jeg kan finde det på youtube.

Alt i alt håber jeg at kunne give den bedste oplevelse af produkterne på hjemmesiden, sammensat af god og beskrivende tekst, tilhørende billeder af produkterne samt de korrekte specifikationer.

Særlig regler for luftvåben

Der findes specifikke regler for luftvåben. Justitsministeriet har grundlagt nogle regler du burde kende til før du erhverver dig et luftvåben. Du kan læse meget mere om der her: Luft- og fjedervåben

Hvem står bag Air-target.dk

Air-target.dk blev grundlagt tilbage i marts 2019, sidenhen er siden vokset og der er kommet en del mere indhold såvel som besøgende.

air-target-sidebar billede

Navn: Alexander R. Rosenborg
Født: 020284
Civilstatus: Gift
Børn: En dreng og en pige.
Interesser: Familie, rejser, livet, mad osv…

Alt kan være farligt i de forkerte hænder, disse våben er dog knap så farlige som den ægte vare. De giver dog de interesserede stadig effekten i at kunne skyde med næsten et rigtig våben. At øve sig på målskiver og konkurrere med familie og ens venner.

Vision
Visionen med hjemmesiden er at jeg kan levere kvalitets artikler, test og information om de forskellige luftvåben. Min drøm med denne hjemmeside er at blive en af Danmarks anerkendte indenfor sit gerne og at folk besøger den når de har brug for viden i de forskellige emner hjemmesiden er bygget til. At skabe et samarbejde med diverse forhandlere og at kunne derved også lede de besøgende videre til bedst mulige tilbud samt kvalitet af luftvåben.

Mission
Visionen bliver understøttet af missionen som også er medvirkende til at denne bliver opfyldt. For at opnå visionen har jeg udarbejdet en handlingsplan for hjemmesiden som ser således ud:

 • Løbende opdatering og vedligeholdelse af hjemmesiden.
 • Opdatere hjemmesiden med det nyeste information indenfor de specifikke emner!
 • Vedligeholde både desktop og mobil versionen af hjemmesiden.
 • Tiltrække flere besøgende til hjemmesiden.
 • Oprette og vedligeholde tilhørende facebookside.
 • Forøgelse af funktionaliteten på hjemmesiden.
 • Serviceminded og brugervenlig over for de besøgende på hjemmesiden!

Annoncering og sponsorerede artikler på Air-target.dk

Du vil fra tid til en anden opdage synlig banner annoncer samt reklameblokke på hjemmesiden. Dette ser jeg som en nødvendighed da det både koster tid og penge at vedligeholde den. På den måde kan jeg i det mindste holde den kørende økonomisk. Til tider vil der også være sponsorerede artikler under bloggen.

Statistik

Statistik er en meget vigtig del af hjemmesiden. For det er her man kan holde øje med om den har besøgende samt hvad de mest er interesseret for. Da hjemmesiden er ny og har endnu ikke helt etableret sig på nettet, vil jeg holde lidt inde med selve statistikken. Så snart der begynder at komme besøgende vil jeg opdatere dette afsnit.

Air-target.dk støtter forskellige sager

Air-target.dk vil gøre sit for at støtte forskellige sager. Personligt så synes jeg altid at man skal give tilbage igen. Det nytter ikke noget at vi kun tænker på os selv, vi skal tænke på naturen, dyrene, miljøet osv. Derfor kan jeg med stolthed i min stemme sige at vi også støtter forskellige ting. Gennem tiderne har det være alt fra red barnet til CO2. Forneden kan du se præcis hvilke sager vi støtter i dag.

Spørgsmål

Sidder du inde med et spørgsmål eller andet du gerne vil ud med. Så er du mere end velkommen til at skrive ind til mig. Dette kan du gøre enten via kommentarfeltet i bunden eller også min kontaktformular. Jeg tager imod alle spørgsmål uanset størrelse og stræber på at svare på den inden 24 timer fra modtagelsen af beskeden.

Back to top button