FAQ

FAQ (frequently asked questions) eller som det hedder på dansk: Ofte stillede spørgsmål. Jeg har udarbejdet denne lille underside i forhold til det stigende antal mails jeg modtager hver eneste uge om diverse ting. Da mange af henvendelserne samt spørgsmål lyder ens eller tæt på at være det, har jeg besluttet at svare på dem her så alle kan følge med. Skulle det ske at du ikke ser dit spørgsmål besvaret på denne underside, så brug gerne kommentarfeltet eller kontaktformularen for at komme i kontakt med mig. Og vil løbende opdatere denne undersider med nye spørgsmål jeg modtager i min indbakke.

Hvordan opstod ideen til hjemmesiden?

Jeg kan huske tilbage da jeg var en ung knægt hvor jeg rendte rundt med vennerne og legede politi og røvere. Den gang havde vi ikke mulighed for at købe legetøj som nerf guns, nej vi rende rundt med pinde eller andet der kunne ligne en pistol eller gevær. Da jeg blev ældre købte jeg en luftpistol der kunne affyre plastikkugler, det var jo helt fantastisk. Selv om jeg ikke længere løber rundt med mine venner i dag med pinde og siger bang bang du er død, så er interessen der stadig. Da jeg synes at de eksisterende hjemmeside er noget mangelfulde på information om de forskellige våben samt tilbehøret, oprettede jeg min egen hjemmeside. Det kommer selvfølgelig til at tage noget tid før den er 100% oppe og køre, jeg har dog masser af tid og tager det stille og roligt.

Hvordan opstod navnet Air-target?

Da jeg skulle købe en domæne, så var de bedste navne allerede taget. Så jeg tog et engelsk navn som jeg synes lød fint.

Hvad beskæftiger du dig med?

Jeg er uddannet laborant og arbejder i Meggitt hvor vi producerer pulver af forskellige slags. Når børnene er lagt i seng så er det min hobby jeg tager mig til og det er forskellige hjemmesider. Jeg har blandt andet en hjemmeside der handler om mad og opskrifter, en med underholdning og en om skadedyr og nu denne om luftvåben.

Må jeg linke til din hjemmeside?

Ja da, selvfølgelig må du det. Jo flere links desto flere besøgende og dem er jeg glad for.

Hvem tager dine billeder?

Da det er våben jeg anmelder og afprøver så tager jeg ikke mine egne billeder, jeg bruger producentens billeder som er fuld lovligt.

Hvilket system bruger du til at opbygge din hjemmeside?

Der findes mange forskellige systemer i dag. Jeg bruger dog WordPress som er det mest brugte i verdenen.

Hvilke luftvåben ejer du selv?

Jeg er en stolt ejer af luftpistolen ”Weihrauch HW 45 Black Star 4,5 mm”. Når prisen falder skal jeg også have mig en ”Zbroia Kozak 450 Walnut 4,5 mm”.

Back to top button