Godt på vej

Godt på vejMin første nyhedsartikel ”Omvæltning af min liv i 2018” landede for ca. et halvt måned siden. Da jeg endnu ikke havde et eneste luftvåben på hjemmesiden skrev jeg lidt om mig selv og mit liv som blev vendt 180 grader i 2018. Jeg døjer stadig med samme ting den dag i dag, som betyder at jeg modtager kemoterapi. Der er dog sket lidt i forhold til sidst. Hjemmesiden har nemlig fået mere indhold.

Af luftvåben så har jeg tilføjet luftpistoler, her vil du indtil videre kunne finde 8 forskellige luftpistoler samt information så som: kaliber på våbnene, udgangshastighed, lovgivning samt meget mere. Da jeg ikke direkte sælger våben selv, henviser jeg til webshops hvor du kan erhverve dig disse luftvåben. Du vil desuden finde mere information for hvert våben hvis du trykker på ”Læs mere her”. Jeg går meget op i kvalitet og derfor indeholder hver eneste luftvåbenartikel en beskrivelse af det specifikke luftvåben, link til webshop hvor du kan købe det, teknisk data samt tilhørende video.

Formål med denne hjemmeside er at kunne videreformidle den nødvendige viden før du skal ud og købe dig et stykke legetøj du kan skyde med. For det er fandme ærgerligt at købe noget som man pludseligt bliver utilfreds over på baggrund af manglende viden.

Hvad bliver det næste?

Nu hvor jeg har tilføjet luftpistoler til siden så betyder det ikke at jeg er færdig, langt fra. Jeg har bemærket at hjemmesiden loader noget langsomt, derfor skal jeg optimere siden i løbet af de næste par dage. Når dette er hjort så går jeg videre med luftgevær. Her er markedet en del større og du kan derfor forvente en del flere luftgevær i forhold til luftpistoler.

Derefter bliver det nok at jeg vil gøre hjemmesiden mere brugervenlig, overskuelig og informerende.

Hjemmesiden her kommer jeg til at arbejde med ugentligt derfor kan du også forvente nyt indhold regelmæssigt. Ellers kommer jeg altid til at informere dig om nyt indhold ligesom med denne nyhedsartikel.

Tiden er knap

Ja nu vender jeg lige tilbage til min situation. Kræft kan være noget svært at slippe af med. Og hvis uheldet er ude så bliver det også det der tager livet af en med tiden. Som tidligere skrevet modtager jeg kemoterapi. Jeg er i øjeblikket i min 7. behandling og jeg skal have 8 i alt. Derefter skal jeg til skanning hvert halve år. Min første CT-skanning viste heldigvis intet. Om 5 dage skal jeg på rigshospitalet og have min anden skanning, jeg krydser selvfølgelig fingrene for at der ingen intet er at se. Hvis jeg er mindre heldig så kan jeg ikke sige hvor lang tid jeg har igen. Hvis det er helt grelt, vil jeg selvfølgelig prøve at overdrage hjemmesiden til en anden så den bliver ved med at eksistere som en informationskilde du altid vil kunne vende tilbage til.

Kræft er virkelig noget fanden har skabt og det er utrolig at vi stadig ikke har fundet en kur. Tænkt over hvor mange milliarder gennem årerne der er blevet doneret til forskning. Vi bevæger os med meget små skridt, mod en kur. Der kommer hele tiden nye studier samt medicin men endnu ikke noget der virker 100%, især fordi der findes mange former for kræft og mange af dem kræver en bestemt metode at blive behandlet for.

Lige meget om det er positivt eller negativt, kommer jeg selvfølgelig til at oplyse jer om det samt hvad der vil ske med hjemmesiden. Men indtil videre så kæmper jeg videre og prøver at nyde en dag af gange.

Så smutter jeg igen.

Vi skrives ved.
//Alexander

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button